Ervaar de verschillende  dressoir mogelijkheden van Just.Charlie


Het vinden van het perfecte dressoir en tv-meubel dat naadloos aansluit bij je soundbar en tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging vormt voor je interieur, kan een ware uitdaging zijn. Maar wacht tot je onze prachtige collectie Just by Spectral ontdekt! Niet alleen bieden we diverse soundbar tv-meubels, maar ook bijpassende dressoirs, wandkasten en salontafels. Zo creëer je niet alleen een harmonieus geheel, maar beschik je ook over voldoende opbergruimte.

JSC-DETAILS-14

Modelvariant – opbergruimte met draaideuren

Een echte designklassieker onder de dressoirs. Vier draaideuren zorgen voor veel opbergruimte en is dankzij de in hoogte verstelbare legplanken variabel in te delen.

Modelvariant – klep, schuiflade en deuren

Een design-alternatief met een praktische lade voor kleine voorwerpen zoals sleutels, opladers en nog veel meer. Met een dressoirhoogte van 50 cm, altijd met een klep onder en lade boven en twee deuren.
JSC-DETAILS-06
Dressoir met push-to-open klep
Dankzij de gasveren kan de klep moeiteloos en geruisloos geopend worden met behulp van het push-to-open mechanisme, welke een strak geheel vormen met de vlakke klepscharnieren.
JSC-DETAILS-04
Dressoir met deuren
Soepel en geruisloos sluiten dankzij scharnieren met instelbare demping. Onder een lade zijn de deuren eenvoudig te openen dankzij het push-to-open mechanisme.
JSC-DETAILS-05
Dressoir met soft-close lade
De lades sluiten geruisloos dankzij het soft-close mechanisme. De zijpanelen van de lades zijn mat zwart en gemaakt van stevig gepoedercoat staal. Ze hebben een krasbestendige bodem. De lades zijn gemaakt met een hoogwaardige constructie en hebben onzichtbare ladegeleiders.

Overlopende greepfronten 

Handgrepen slim geïntegreerd in het ontwerp om zo een elegante, greeploze look te creëren.


JSC-DETAILS-11
JSC-DETAILS-12
LED verlichting onder het dressoir
De LED verlichting wordt over de hele breedte aan onderzijde van het dressoir geplakt en creëert daarmee een sfeervolle ambiance. Het warm witte licht is dimbaar in fijne gradaties en wordt inclusief aansluitset en afstandsbediening geleverd.
JSC-DETAILS-15
Houten planken in het dressoir
De houten legplanken kunnen in stappen van 3,2 cm in hoogte versteld worden, zodat je de opbergruimte in het dressoir naar eigen wens kunt indelen. Daarnaast zijn de legplanken aan de achterkant 1 cm korter, zodat er ruimte is voor snoeren achter de legplanken in het dressoir.
JSC-DETAILS-16
Kabeldoorvoer in het dressoir
Een praktische opening, zoals een kabeldoorvoer, waarmee de stekker en het snoer vanuit het dressoir naar het stopcontact kunnen worden geleid. De kabeldoorvoer heeft een diameter van 6 cm en wordt altijd aan de linksonderzijde van de bodem van het dressoir geplaatst.

Jouw eigen persoonlijke meubel