Just.Charlie dressoirs


Ruimte voor theelichtjes, oplaadkabels of lang vergeten kerstcadeautjes – zo'n dressoir is echt een handige huisgenoot. Als hij net zo solide en mooi gebouwd is als Just.Charlie, wordt opbergruimte echte opbergruimte. En omdat de een meer heeft en de ander minder op te bergen, is het assortiment verkrijgbaar in 18 modellen, drie hoogtes, drie breedtes en verschillende montagemethoden. Welkom thuis, Just by Charlie!

JSC-DETAILS-14

Modelvariant – opbergruimte met draaideuren

Een echte designklassieker onder de dressoirs. Vier draaideuren zorgen voor veel opbergruimte en is dankzij de in hoogte verstelbare legplanken variabel in te delen.

Modelvariant – klep, schuiflade en deuren

Een design-alternatief met een praktische lade voor kleine voorwerpen zoals sleutels, opladers en nog veel meer. Met een dressoirhoogte van 50 cm, altijd met een klep onder en lade boven en twee deuren.
JSC-DETAILS-06
Kleppen met push-to-open mechanisme
Verzonken platte scharnieren en hoogwaardige gasveren. De gasveren zorgen ervoor dat de klep soepel en geruisloos te openen is met het push-to-open mechanisme.
JSC-DETAILS-04
Scharnierende deuren met regelbare dempers
Soepel en geruisloos sluiten dankzij scharnieren met regelbare dempers. Onder een lade zijn de scharnierende deuren ontworpen met een push-to-open mechanisme.
JSC-DETAILS-05
Hoogwaardig lade-mechanisme
Het soft-close mechanisme trekt de lade fluisterstil naar de kast. Zijpanelen lade in mat zwart van gepoedercoat staal en voorzien van een krasbestendige bodem. Vervaardigd in een hoogwaardige constructie met onzichtbare ladegeleiders.

Overlopende greepfronten 

Handgrepen slim geïntegreerd in het ontwerp om zo een elegante, greeploze look te creëren.


JSC-DETAILS-11
JSC-DETAILS-12
Optioneel LED-achtergrondverlichting
De LED-achtergrondverlichting, die over de hele breedte van het meubel aan de onderzijde van de achterwand is gemonteerd, creëert een sfeervolle ambiance. Het warmwitte licht is dimbaar in fijne gradaties. Inclusief aansluitset en afstandsbediening.
JSC-DETAILS-15
Stevige houten planken
De flexibele hoogteverstelling in stappen van 32 mm maakt een individuele aanpassing van de opbergruimte mogelijk. De planken zijn aan de achterkant 1 cm ingekort om verticale bedrading in het meubel mogelijk te maken.
JSC-DETAILS-16
Kabeldoorvoer de bodem van het meubel
Een praktische opening, bijvoorbeeld om de stekker en snoer van de stekkerdoos vanuit het meubel door te voeren naar het stopcontact. De kabeldoorvoer heeft een diameter van 6 cm en wordt altijd linksonder in de bodem geplaatst.

Jouw eigen persoonlijke meubel