Just.Bravo


biedt voldoende opslagruimte voor mediacomponenten en meer. Dankzij de grote achterwand uitsparingen is er veel ruimte voor het stopcontact en de bekabeling. Het matte oppervlak aan de binnenkant is robuust en goed te reinigen. De combinatie met een akoestisch stoffront maakt dit tot een perfect soundbar tv-meubel. 

Just.Alpha-JSB204X-Detail-02

Greepprofiel uit aluminium

Stevig, slank profiel gemaakt van hoogwaardig aluminium met offsets aan de linker- en rechterkant. Gelakt in mat zwart.


Just.Bravo-JSB204X-Detail-01 -
Tv-cover van glas in gelijke kleur
De glascover verbergt de tv-steun en zorgt voor een elegant vooraanzicht. Kleur passend bij de topplaat van het meubel, Eenvoudig te monteren dankzij de klittenbandsluiting.
Just.Bravo-JSB2040-Detail-TV-Mount
Optioneel universele tv-steun
Door de platte, stabiele stalen constructie kan de tv op verschillende hoogtes worden gemonteerd. Dankzij het verwijderbare achterpaneel kunnen kabels onzichtbaar naar binnen worden geleid. Zwart mat gepoedercoat, voor VESA 100×100 tot 600×400, max. belasting 40 kg.
Just.Alpha-JSB204X-Detail-04
Mink® borstels voor de wirwar aan kabels
De zwarte borstels van hoge kwaliteit zijn over de gehele breedte van het meubel aangebracht. Zo verdwijnen op een eenvoudige manier de snoeren van bijvoorbeeld de sfeerlamp, platenspeler bekabeling of de wirwar van kabels wanneer de televisie met zijn voet op het tv-meubel wordt geplaatst. Vervolgens schuif je het tv-meubel compleet tegen de wand, waarna de borstels het geheel mooi afsluiten en stof tegenhouden.

Vijfentwintig is het nieuwe veertig!

Just.Bravo is namelijk verkrijgbaar in twee kasthoogtes en zorgt, vooral in de smalle versie, voor een visueel slanke uitstraling onder de televisie. Dankzij de opbergmogelijkheid voor de soundbar en standaard subwooferopening in de bodem, biedt het slechts 25 cm hoge tv-meubel ook nog voldoende plaats voor randapparatuur.

Ga je voor de variant met een kasthoogte van 40 cm, dan komt het praktische aspect in beeld door de toevoeging van verstelbare glazen legplanken.


JSB-DETAIL-07
JSB-DETAIL-06
Optioneel LED-achtergrondverlichting
De LED-achtergrondverlichting, die over de hele breedte van het meubel aan de bovenzijde van de achterwand is gemonteerd, creëert een sfeervolle ambiance. Het warmwitte licht is dimbaar in fijne gradaties. Inclusief aansluitset en afstandsbediening.
Just.Bravo-JSB2044-Subwoofer-Cut-Out
Afsluitbare subwoofer opening
Voorbereid in bodem van de rechter binnenzijde. De subwoofer uitsparing zorgt ervoor dat lage basfrequenties naar beneden toe kunnen stralen. De deksel is in dezelfde kleur als de kast en is eenvoudig te verwijderen. Bij geen gebruik van de sub ligt deze gelijk met de bodem van de kast. De subwoofer uitsparing is standaard voorzien in elk Just.Bravo tv-meubel en heeft een perfecte pasvorm voor de subwoofer van Sonos en vele andere merken.
Just.Bravo-JSB2044-Flap - kopie
Hoogwaardige gasveren en vlakke scharnieren
Voor het soepel openen van de klep en optimaal gebruik kunnen maken van het interieur zonder in de weg zittende scharnieren. Extreem lange levensduur en bewezen technologie. Made in Germany.

Jouw eigen persoonlijke meubel