tv-standaard

Een tv-standaard van Spectral van de hoogste kwaliteit in een betaalbaar design? 

Maximaal plezier in een gereduceerd ontwerp. De Just.Stand concentreert zich op het wezenlijke en biedt schermen een passend podium. Praktisch: de bijbehorende bekabeling verdwijnt onzichtbaar in de hoogwaardige, gepolijste en afgedichte aluminium zuil.   Lees verder

Meer over tv-standaards

De Just by Spectral tv-standaards zijn niet alleen prachtig design en gemaakt met de originele geborstelde aluminium buis van Spectral, maar ook nog geschikt gemaakt voor de nieuwste Arc en Beam soundbar van Sonos. Om een stabiele tv-standaard te creëren is gekozen voor een ronde 8 cm buis, waar tegelijktijd voldoende aansluitkabels doorheen kunnen.

Als afwerking is de tv-stand voorzien van een glazen voetplaat in helder glas of zwart glas, waaronder stevige transparante rubbers zijn geplakt. Met de Just by Spectral tv-standaards heb je de keuze uit modellen zonder of met soundbar adapter voor de Sonos Arc of Sonos Beam, Bose Sound Touch 300, Bose Solo 5, Bose Soundbar 500/700 en andere soundbar modellen van diverse fabrikanten.

De stabiele bodemplaat zorgt niet alleen voor stabiliteit en veiligheid, maar ook voor een totaal draagvermogen van maar liefst 40 kg. De kleurvarianten zwart en helder glas zijn beschikbaar. De glazen oppervlakken zijn uiterst krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Meestgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over onze producten, wij hebben de antwoorden die u zoekt.  Lees verder om meer te weten te komen over Just by Spectral.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tv standaard?
Het is belangrijk om bij het kopen van een tv-standaard te kijken naar 3 belangrijke punten:

  1. Het tv-formaat van de televisie: bekijk goed voor welke min. en max. inch-maat de tv-standaard geschikt is.
  2. Het gewicht van de televisie: wat is het gewicht van de tv en tot welk gewicht is de tv-standaard geschikt.
  3. VESA-maat: dit is de maatvoering aan de achterzijde van de tv om aan een beugel of adapter te monteren. Zijn deze antwoorden allemaal bekend en geschikt voor de gekozen Spectral tv-standaard dan zal het tussen tv en standaard een passend geheel zijn.
Wat is de VESA maat van mijn tv?
Allereerst wat is Vesa? Dit is de afkorting van Video Electronics Standards Association. Dit is een standaard maatvoering die je terugvindt bij de meeste tv’s, en welke weer overeenkomen met de montagemaat van de Spectral tv-standaards. Een televisie met een VESA 400x400 maat heeft de horizontale en verticale bevestigingspunten respectievelijk 400 mm/40 cm uit elkaar zitten. VESA 200x100 betekent dan een bevestigingsmaat van 200 mm x 100 mm.
Welke maat tv kan er op een Just by Spectral tv-standaard
TV's met een schermdiagonaal tot 65" passen perfect bij de Just.Stand. De meegeleverde TV-beugel met VESA-adapter is geschikt voor bijna alle in de markt verkrijgbare TV-toestellen met VESA 200x200 tot 400x400.