Verzenden 

Standaard levering (gratis) - alleen bij online bestellingen in Nederland & België m.u.v. de Waddeneilanden

Wij leveren alle Just meubels gratis aan huis. Zodra het meubel gereed is voor transport ontvangt u een bericht per mail en belt onze transporteur u hierna voor een leverafspraak. De meubels worden indien noodzakelijk op pallet vervoerd en tot aan de drempel geleverd, mits dit voor de transporteur op een normale manier mogelijk is.

  • Voorraad modellen hebben een verwachte levertijd van 2 tot 5 werkdagen. 
  • Speciaal bestelde artikelen hebben een verwachte levertijd van 6 tot 8 weken.

Afhaal (gratis)
Afhalen is ook mogelijk in de Just by Spectral showroom in Harderwijk. Na ontvangst van de online bestelling nemen wij contact op zodra de bestelling klaar staat om af te halen.

Thuislevering in de woonkamer (€ 99) alleen bij online bestellingen in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden

Onze eigen bezorgdienst draagt het Just meubel op de juiste plek in de woonkamer, verwijderen de verpakking, controleren het Just meubel op beschadigingen, controleren alle onderdelen welke nodig zijn voor montage en nemen de verpakking direct met retour. Voorwaarde is dat onze bezorgers een rechtstreekse doorgang hebben op de plaats van bestemming, zonder dat het meubel via een trap getild moet worden. Het Just meubel dient vlak (horizontaal) op de plaats van bestemming te kunnen worden gedragen zonder enige schade aan muren, deurposten en overige zaken te veroorzaken.

Indien de levering zonder het veroorzaken van schade volgens inzicht van onze bezorgdienst niet mogelijk is, wordt het Just meubel in de hal (achter de voordeur) geleverd en dient de klant zelf zorg te dragen voor het transport naar de gewenste plek. 


Montage service (€ 199) - alleen bij online bestellingen in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden

Om er zeker van te zijn dat jouw eigen Just by Spectral meubel straks thuis ook straalt en functioneert is er de optie om te kiezen voor de installatie service met onze eigen monteurs. Deze zijn speciaal opgeleid om op een professionele wijze elk Just meubel volledig te installeren.

  1. Directe leveringsafspraak
  2. Veilig transport
  3. Professionele montage
  4. Indien gewenst monteren wij de televisie aan de vaste tv-beugel van het Just meubel
  5. Eindcontrole en het schoonmaken van het meubel
  6. Verwijdering van het verpakkingsmateriaal
Als klant bent u verantwoordelijk om voorafgaand aan de levering en montage de plek waar het meubel gemonteerd dient te worden, vooraf vrij en schoon te hebben.


Retour

Het artikel kan alleen retour gestuurd worden wanneer het een Just by Spectral voorraad model betreft welke direct leverbaar is, hierbij geldt een zichttermijn van 14 dagen. Wilt u een voorraad meubel retour sturen neem dan eerst contact op met verkoop@spectral.nl

Bij een samengesteld Just by Spectral meubel welke speciaal voor u geproduceerd is volgens de opgegeven order, geldt geen zichttermijn van 14 dagen en is het retour sturen niet mogelijk.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.