Verzenden 

Standaard levering (gratis) | alleen bij online bestellingen in Nederland & België m.u.v. de Waddeneilanden
Wij leveren alle Just meubels gratis aan huis. Zodra het meubel gereed gereed is voor transport ontvangt u een bericht per mail en belt onze transporteur u hierna voor een leverafspraak. De meubels worden indien noodzakelijk op pallet vervoerd en tot aan de drempel geleverd, mits dit voor de transporteur op een normale manier mogelijk is.
Voorraad modellen hebben een verwachte levertijd van 2 tot 5 werkdagen. 
Speciaal bestelde artikelen hebben een verwachte levertijd van 6 tot 8 weken.

Afhaal (gratis)
Afhalen is ook mogelijk in de Just by Spectral showroom in Harderwijk. Na ontvangst van de online bestelling nemen wij contact op zodra de bestelling klaar staat om af te halen.

Just by Spectral: thuislevering in de woonkamer (€ 99,-) | alleen bij online bestellingen in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden
Onze eigen bezorgdienst draagt het Just meubel op de juiste plek in de woonkamer, verwijderen de verpakking, controleren het Just meubel op beschadigingen, controleren alle onderdelen welke nodig zijn voor montage en nemen de verpakking direct met retour. Voorwaarde is dat onze bezorgers een rechtstreekse doorgang hebben op de plaats van bestemming, zonder dat het meubel via een trap getild moet worden. Het Just meubel dient vlak (horizontaal) op de plaats van bestemming te kunnen worden gedragen zonder enige schade aan muren, deurposten en overige zaken te veroorzaken.

Indien de levering zonder het veroorzaken van schade volgens inzicht van onze bezorgdienst niet mogelijk is, wordt het Just meubel in de hal (achter de voordeur) geleverd en dient de klant zelf zorg te dragen voor het transport naar de gewenste plek. 


Just by S
pectral: montage service (€ 199,-) alleen bij online bestellingen in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden
Om er zeker van te zijn dat jouw eigen Just by Spectral meubel straks thuis ook straalt en functioneert zoals het voor ogen hebt biedt Just by Spectral de installatie service met eigen monteurs. Deze zijn speciaal opgeleid om op een professionele wijze elk Just meubel volledig te installeren.

  1. Directe leveringsafspraak
  2. Veilig transport
  3. Professionele montage
  4. Montage van de tv
  5. Aansluiten van de soundbar, tv en randapparatuur
  6. Eindcontrole en het schoonmaken van het meubel
  7. Verwijdering van het verpakkingsmateriaal
Als klant bent u verantwoordelijk om voorafgaand aan de levering en montage van het Just meubel het volgende vooraf georganiseerd te hebben.

  • Geïnstalleerd en werkend: - tv-signaal - netwerk / wifi / internet signaal
  • Stroompunten op de juiste plaats - wifi wachtwoorden beschikbaar 
  • Belangrijk: de plek waar het meubel gemonteerd wordt dient vooraf leeg en schoon te zijn.

Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Het artikel kan alleen retour gestuurd worden als het een voorraad product is. Als het product voor u op maat is gemaakt in door overeengekomen specificaties is het retour sturen niet mogelijk. Wilt u een meubel retour sturen neem dan eerst contact op met verkoop@spectral.nl 


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.