Verzenden 

Standaard levering (€0,-) (Alleen Nederland & België)
Uw levering vindt doorgaans 2-5 dagen na ontvangst van betaling en indien op voorraad op een pallet afgeleverd. Bij uw order staat de verwachte levertijd benoemd.

Afhaal (€0,-)
U kan uw meubel ook ophalen bij de Just by Spectral showroom. Deze zal na contact voor u klaar staan voor afhaal.

Spectral 2-mansservice (€99,-) (Alleen Nederland)
D
e meubels worden door 2 mannen in de woonkamer/plek van gebruik gebracht, er is geen montage. Deze 2-mans service is momenteel alleen mogelijk in Nederland.

Spectral premium montageservice (€199,-)  (Alleen Nederland)
Om er zeker van te zijn dat jouw eigen Just by Spectral meubel straks thuis ook straalt en functioneert zoals het voor ogen hebt biedt Spectral de installatie service met eigen monteurs. Deze zijn speciaal opgeleid om op een professionele wijze elk tv-meubel volledig te installeren.

 Zodra wij samen met jou een passende afspraak voor levering en installatie hebben ingepland ontvang je van ons een online antwoordformulier. Hierin staan een aantal specifieke vragen zodat onze monteurs van te voren op de hoogte zijn van alle wensen.


Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Het artikel kan alleen retour gestuurd worden als het een voorraad product is. Als het product voor u op maat is gemaakt in door overeengekomen specificaties is het retour sturen niet mogelijk.

Wilt u een pakket retour sturen neem dan eerst contact op met verkoop@spectral.nl 


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.