Over Just by Spectral

Spectral is dé specialist als het gaat om tv-meubelen. Televisie kijken wordt hierdoor nog leuker en het interieur krijgt hierdoor een prachtige, stijlvolle toevoeging. Spectral kenmerkt zich door strakke designs met een modern uiterlijk. De zwevende meubels zorgen voor een optisch grotere ruimte. 

De collectie van Spectral bestaat uit diverse televisiemeubels, die de ervaring van het televisiekijken nog aangenamer maken. Bovendien zorgen de prachtige designs voor een ware toevoeging aan ieder interieur. Spectral is één van de meest vooraanstaande audio en tv meubel specialisten in Europa.

 Door de welbekende kwaliteit van Spectral tv meubelen is besloten om met deze kennis ook een tweede merk neer te zetten genaamd Just by Spectral.

De nieuwe Just by Spectral van laten zich nu configureren met optioneel de tv-beugel, verschillende plaatsingsmogelijkheden  een stof bespannen klep waarachter de soundbar zich weet te verstoppen. Hoogwaardige materialen, krasbestendig glasoppervlak, tijdloos design. En dat in een prijsklasse waarvan men durft te zeggen dat dit valt onder de categorie: goedkoop tv-meubel. De tv-stands van Just by Spectral zijn simpel en eenvoudig in gebruik. Doeltreffend doordat de televisie op de juiste hoogte hangt.

Kantoor

Ons kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 - 12:00 uur en 13:00 - 17:00 uur.
Tijdens deze momenten staan wij je graag te woord op telefoonnummer: 0341 - 46 22 00. 

Liever contact via de mail? Dan zijn wij bereikbaar op het volgende e-mailadres: verkoop@spectral.nl

Heb je een vraag over onze meubels van Just by Spectral? Neem dan gerust contact met ons op


JUST_by_Spectral_Black