Over Just By Spectral


Welkom bij Just by Spectral, dé webshop voor moderne en hoogwaardige tv-meubels en audio-oplossingen. Onze producten worden ontworpen en geproduceerd door Spectral, een Duitse fabrikant van hoogwaardige en innovatieve audio- en tv-meubels.

Bij Just by Spectral geloven wij dat het interieur van een huis net zo belangrijk is als de technologie die erin wordt gebruikt. Onze producten zijn ontworpen om naadloos te integreren met de nieuwste audio- en tv-technologieën en om het beste in jouw interieur naar voren te brengen.

Onze tv-meubels worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen, kleuren en maten. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor audio- en tv-apparatuur, van wandmeubels tot losstaande meubels en soundbars. Onze producten zijn stijlvol, functioneel en geschikt voor elke ruimte.

Bij Just by Spectral streven wij ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden. Wij zijn er trots op dat onze klanten bij ons terugkomen vanwege de kwaliteit van onze producten en de vriendelijke en deskundige service die wij bieden.

Onze webshop is gebruiksvriendelijk en biedt een veilige en betrouwbare manier van bestellen en betalen. Wij verzenden onze producten binnen Nederland en België en streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen.

Als je vragen hebt over onze producten of onze diensten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.