Een design tv meubel dat past bij je interieur.

Als je op zoek bent naar een stijlvol design tv meubel, dan biedt Just by Spectral de perfecte oplossing. Onze collectie tv-meubels is verkrijgbaar in verschillende trendkleuren zoals Snow, Grey, Pebble, Granite en Black. Zo vind je altijd een tv-meubel dat perfect past bij jouw interieur.

Je kunt kiezen uit tv-meubels met een volledig glazen afwerking of een combinatie van hout met een glazen topplaat in hoogglans of mat gesatineerd. Hierdoor kun je het tv-meubel volledig aanpassen aan je persoonlijke stijl en wensen.
Onze tv-meubels zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat ze naadloos aansluiten bij je smart tv en andere apparatuur.

Of je nu kiest voor een zwevend tv-meubel of een tv-meubel op poten, bij Just by Spectral vind je altijd een tv-meubel dat perfect past bij jouw interieur. Bekijk onze collectie nu en ontdek de vele mogelijkheden voor jouw stijlvolle tv-meubel!

Over Just by Spectral

Just by Spectral is specialist als het gaat om tv-meubels. Televisie kijken wordt hierdoor nog leuker en het interieur krijgt hierdoor een prachtige, stijlvolle toevoeging. Just by Spectral kenmerkt zich door strakke designs met een modern uiterlijk. De zwevende meubels zorgen voor een optisch grotere ruimte.

Meer over ons
JSB-DETAIL-03
JSA-DETAIL-06

We werken uitsluitend met de mooiste materialen

Bij Just by Spectral vindt u tv kasten van verschillende afmetingen. Dus of u nu de beschikking heeft over een kleine huiskamer of juist extra groot woont, u vindt voor iedere ruimte het juiste tv meubel.

Bekijk onze modellen

Meest gestelde vragen

Bij Just by Spectral kies voor je kwaliteit.

Wat is het verschil tussen een tv-meubel en soundbar tv-meubel?
Soundbar op het meubel of uit het zicht in het tv-meubel?
Wat de bekende tv-merken ook elke keer weer verzinnen met de introductie van een nieuwe televisie, het geluid wat een platte televisie laat horen wordt dan wel steeds beter maar het is nog steeds niet bepaald indrukwekkend.

In veel gevallen kom je vroeg of laat tot de conclusie dat een soundbar met losse subwoofer onvermijdelijk is, om tijdens een filmavond of bij het bingewatchen van een nieuwe Netflix serie toch thuis het bioscoopgevoel zelf te ervaren.

De soundbar zichtbaar op het tv-meubel voor de televisie is een prima oplossing, maar in combinatie met een subwoofer leidt dit af van wat je graag wilt zien namelijk; alleen het mooiste beeld en het bioscoopgeluid voelen zonder dat je de speakers en kabels ziet.

Voor dit probleem heeft Spectral als specialist de oplossing voor stijlvol wonen zonder zichtbare sound, sub en een wirwar van kabels.

Service & Contact

Uw eigen omgeving
Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel.

Klantenservice
We helpen je graag. Onze klantenservice is altijd bereikbaar