Klantenservice


Bij Just Spectral B.V. streven wij naar de beste klantenservice voor onze klanten. Wij begrijpen dat het belangrijk is om snel en adequaat geholpen te worden bij vragen, problemen of opmerkingen.

Daarom staan onze deskundige medewerkers voor je klaar om je te helpen met al je vragen en opmerkingen. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze klantenservice. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0341 46 22 00 tijdens kantooruren. Je kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@spectral.nl. Wij streven ernaar om je binnen 24 uur te antwoorden.

Als je liever persoonlijk langskomt, ben je van harte welkom in onze showroom aan de Nobelstraat 29 in Harderwijk. Hier kun je ons complete assortiment bekijken en onze producten uitproberen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Voor vragen over onze producten, diensten of je bestelling kun je ook onze website bezoeken. Hier vind je meer informatie over onze producten, veelgestelde vragen en onze contactgegevens.

Spectral B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08101906 en heeft als BTW-nummer NL817087394B01. Voor betalingen kun je gebruik maken van IBAN NL75RABO0397710054.

Wij stellen jouw mening op prijs en staan open voor feedback. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met onze klantenservice bij vragen of opmerkingen. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.