Just.Lima


Elk Just-Lima model wordt geproduceerd in Duitsland bij de Spectral fabriek en is in de regel direct uit voorraad leverbaar. Met een Just-Lima tv-meubel haal je een origineel Spectral meubel van hoge kwaliteit in huis met een moderne uitstraling die geschikt is voor elk interieur.

JRL1650T_BG_T60_TV_MOOD

Keuze voor Just.Lima

Wanneer je op zoek bent naar hoogglans zwart tv-meubel in een betaalbaar design, bekijk dan de Just-Lima tv-meubels van Spectral. Liever geen zwart maar een hoogglans wit tv-meubel? of een design met een speakerdoek als klep voor je soundbar? Ook hiervoor heeft Just-Racks het juiste soundbar tv-meubels in huis in de breedtematen van 1.10m, 1.65m of 2.00m

Soundbar mogelijkheid

De absolute favoriet is het soundbar tv-meubel JRL1654T van 1.65m breed welke je kunt upgraden met de optionele soundbar-adapter voor bijvoorbeeld de Sonos Arc, zo weet je zeker dat het dolby atmos geluid uit de soundbar helemaal klinkt zoals het bedoeld is. Wil je de televisie liever niet op z'n voet bovenop de glazen topplaat neerzetten, kies dan voor optie van de originele Spectral draaibare tv-beugel. Deze laat je tv niet alleen draaien met slechts een pinkbeweging, maar oogt ook nog eens heel stijlvol.

JRL2004T_SNG_open_TV_MOOD

Jouw eigen persoonlijke meubel