Betalingsmogelijkheden

Bij Just by Spectral vinden wij het belangrijk dat jij als klant gemakkelijk en veilig kunt betalen. Daarom bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden aan om aan jouw wensen te voldoen.
Op onze website kun je veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL, PayPal, creditcard (Visa, Mastercard) of bankoverschrijving. iDEAL is een populaire betaalmethode in Nederland en biedt een veilige en snelle manier van betalen via jouw eigen bank. Met PayPal kun je veilig betalen zonder jouw creditcardgegevens te hoeven delen met de verkoper. Betalen met een creditcard biedt extra bescherming en zorgt ervoor dat je direct kunt betalen. Met een bankoverschrijving kun je het bedrag handmatig overmaken via jouw bank.

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze betalingsmogelijkheden en maken daarom gebruik van beveiligde verbindingen en betrouwbare betaalproviders. Jouw gegevens worden veilig en vertrouwelijk behandeld en zijn alleen toegankelijk voor de betreffende partijen die betrokken zijn bij de betaling.

Mocht je nog vragen hebben over onze betalingsmogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.