Just.Delta


Natuurlijk kun je een Rembrandt aan de muur hangen. Just.Delta wandkasten zijn echter veel praktischer en budgetvriendelijker. Gesloten met een deur, als decoratieve vitrine of als open kast - de heldere vormentaal, de kleuren, oppervlakken en materialen zijn perfect afgestemd op de tv-meubels en dressoirs. En natuurlijk: ze bieden ook meer opbergruimte dan een Rembrandt.

JUST-DELTA-02

Drie praktische varianten

Just.Delta is verkrijgbaar als open kast, vitrinekast of gesloten hangkast, telkens in vier kleuren en twee elegante houttinten. De eenvoudige manier voor meer praktische opbergruimte en perfect afgestemd op het design van de Just tv-meubels en dressoirs.

JUST-DELTA-04
Deuren met Push-to-Open mechanisme
Met hoogwaardige metalen scharnieren voor soepel openen en sluiten. Verkrijgbaar als model met en zonder vitrine glas, fijnafstelling van de deur mogelijk in drie dimensies. Het deurscharnier kan rechts of links worden gemonteerd.
JUST-DELTA-03
In hoogte verstelbare glazen leggers
De legplanken kunnen afzonderlijk worden aangebracht in stappen van 32 mm gemaakt van helder veiligheidsglas 6 mm dik. Drie legplanken per hangkast.
JUST-DELTA-05
Sterke wandophanging
Gemaakt van een stevige stalen constructie, verstelbaar in hoogte, diepte en breedte. Het maximale draagvermogen van de ophanging is 40 kg.

Jouw eigen persoonlijke meubel