Productinformatie
Specificaties

Ervaar de verschillende mogelijkheden


Het vinden van een mooi dressoir en een betaalbaar tv-meubel in een design dat helemaal past bij de nieuwste smart tv en ook nog eens stijlvol blend met de rest van het interieur, is vaak al een uitdaging op zich totdat je de collectie Just by Spectral hebt gezien. Naast de verschillende soundbar tv-meubels zijn er ook bijpassende dressoirs, wandkasten en salontafels beschikbaar zodat je over voldoende opbergruimte beschikt.

JSC-DETAILS-06
Kleppen met push-to-open mechanisme
Verzonken platte scharnieren en hoogwaardige gasveren. De gasveren zorgen ervoor dat de klep soepel en geruisloos te openen is met het push-to-open mechanisme.
JSC-DETAILS-05
Hoogwaardig lade-mechanisme
Het soft-close mechanisme trekt de lade fluisterstil naar de kast. Zijpanelen lade in mat zwart van gepoedercoat staal en voorzien van een krasbestendige bodem. Vervaardigd in een hoogwaardige constructie met onzichtbare ladegeleiders.
JSC-DETAILS-04
Scharnierende deuren met regelbare dempers
Soepel en geruisloos sluiten dankzij scharnieren met regelbare dempers. Onder een lade zijn de scharnierende deuren ontworpen met een push-to-open mechanisme.
JSC-DETAILS-12
LED-achtergrondverlichting
De LED-achtergrondverlichting, die over de hele breedte van het meubel aan de onderzijde van de achterwand is gemonteerd, creëert een sfeervolle ambiance. Het warmwitte licht is dimbaar in fijne gradaties. Inclusief aansluitset en afstandsbediening.
JSC-DETAILS-16
Kabeldoorvoer de bodem van het meubel
Een praktische opening, bijvoorbeeld om de stekker en snoer van de stekkerdoos vanuit het meubel door te voeren naar het stopcontact. De kabeldoorvoer heeft een diameter van 6 cm en wordt altijd linksonder in de bodem geplaatst.
JSC-DETAILS-15
Stevige houten planken
De flexibele hoogteverstelling in stappen van 32 mm maakt een individuele aanpassing van de opbergruimte mogelijk. De planken zijn aan de achterkant 1 cm ingekort om verticale bedrading in het meubel mogelijk te maken.

Jouw eigen persoonlijke meubel