Productinformatie
Specificaties
Just.Alpha-JSA2040-Detail-GlassCover
Tv-cover van glas in gelijke kleur
De glascover verbergt de tv-steun en zorgt voor een elegant vooraanzicht. Kleur passend bij de topplaat van het meubel, Eenvoudig te monteren dankzij de klittenbandsluiting.
Just.Alpha-JSA2040-Detail-TV-Mount - kopie
Optioneel universele tv-steun
Door de platte, stabiele stalen constructie kan de tv op verschillende hoogtes worden gemonteerd. Dankzij het verwijderbare achterpaneel kunnen kabels onzichtbaar naar binnen worden geleid. Zwart mat gepoedercoat, voor VESA 100×100 tot 600×400, max. belasting 40 kg.
Just.Alpha-JSA2044-Cable-Management - kopie
Mink® borstels voor de wirwar aan kabels
De zwarte borstels van hoge kwaliteit zijn over de gehele breedte van het meubel aangebracht. Zo verdwijnen op een eenvoudige manier de snoeren van bijvoorbeeld de sfeerlamp, platenspeler bekabeling of de wirwar van kabels wanneer de televisie met zijn voet op het tv-meubel wordt geplaatst. Vervolgens schuif je het tv-meubel compleet tegen de wand, waarna de borstels het geheel mooi afsluiten en stof tegenhouden.

Elegante klepgreep

De 10 mm metende verzonken greep is geïntegreerd in de klep.
Het zorgt voor een strak en greeploos aanzicht en laat zich hierdoor gemakkelijk openen.

JSA-DETAIL-01
Just.Alpha-Detail-LED
Optioneel LED-achtergrondverlichting
De LED-achtergrondverlichting, die over de hele breedte van het meubel aan de bovenzijde van de achterwand is gemonteerd, creëert een sfeervolle ambiance. Het warmwitte licht is dimbaar in fijne gradaties. Inclusief aansluitset en afstandsbediening.
JSA-DETAIL-03
Hoogwaardige gasveren en vlakke scharnieren
Voor het soepel openen van de klep en optimaal gebruik kunnen maken van het interieur zonder in de weg zittende scharnieren. Extreem lange levensduur en bewezen technologie. Made in Germany.
JSA-DETAIL-04
Afsluitbare subwoofer opening
Voorbereid in bodem van de rechter binnenzijde. De subwoofer uitsparing zorgt ervoor dat lage basfrequenties naar beneden toe kunnen stralen. De deksel is in dezelfde kleur als de kast en is eenvoudig te verwijderen. Bij geen gebruik van de sub ligt deze gelijk met de bodem van de kast. De subwoofer uitsparing is standaard voorzien in elk Just.Alpha tv-meubel en heeft een perfecte pasvorm voor de subwoofer van Sonos en vele andere merken.