Just.Charlie

Opbergruimte met draaideuren, een echte designklassieker onder de dressoirs. Vier draaideuren zorgen voor veel opbergruimte en is dankzij de in hoogte verstelbare legplanken variabel in te delen. Lees verder

Lees meer over Just.Charlie 

De variant met andere mogelijkheden; klep, schuiflade en deuren. Een design-alternatief met een praktische lade voor kleine voorwerpen zoals sleutels, opladers en nog veel meer. Met een dressoirhoogte van 50 cm, altijd met een klep onder en lade boven en twee deuren.

Scharnierende deuren met regelbare dempers
Soepel en geruisloos sluiten dankzij scharnieren met regelbare dempers. Onder een lade zijn de scharnierende deuren ontworpen met een push-to-open mechanisme.

Kleppen met push-to-open mechanisme
Verzonken platte scharnieren en hoogwaardige gasveren. De gasveren zorgen ervoor dat de klep soepel en geruisloos te openen is met het push-to-open mechanisme.

Hoogwaardig lade-mechanisme
Het soft-close mechanisme trekt de lade fluisterstil naar de kast. Zijpanelen lade in mat zwart van gepoedercoat staal en voorzien van een krasbestendige bodem. Vervaardigd in een hoogwaardige constructie met onzichtbare ladegeleiders.

Stevige houten planken
De flexibele hoogteverstelling in stappen van 32 mm maakt een individuele aanpassing van de opbergruimte mogelijk. De planken zijn aan de achterkant 1 cm ingekort om verticale bedrading in het meubel mogelijk te maken.

Kabeldoorvoer de bodem van het meubel
Een praktische opening, bijvoorbeeld om de stekker en snoer van de stekkerdoos vanuit het meubel door te voeren naar het stopcontact. De kabeldoorvoer heeft een diameter van 6 cm en wordt altijd linksonder in de bodem geplaatst.

Optioneel LED-achtergrondverlichting
De LED-achtergrondverlichting, die over de hele breedte van het meubel aan de onderzijde van de achterwand is gemonteerd, creëert een sfeervolle ambiance. Het warmwitte licht is dimbaar in fijne gradaties. Inclusief aansluitset en afstandsbediening.