Just.Bravo

biedt voldoende opslagruimte voor mediacomponenten en meer. Dankzij de grote achterwand uitsparingen is er veel ruimte voor het stopcontact en de bekabeling. Het matte oppervlak aan de binnenkant is robuust en goed te reinigen. De combinatie met een akoestisch stoffront maakt dit tot een perfect soundbar tv-meubel. Lees verder

Lees meer over Just.Bravo 

Bij de 40 cm hoge variant zijn links en rechts in hoogte verstelbare legplanken van helder glas geïntegreerd welke in drie hoogtes te plaatsen zijn. In het midden is een vaste houten legplank ontworpen geschikt voor de meeste soundbars, zoals de Sonos Arc of Beam.


Afsluitbare subwoofer opening

Voorbereid in bodem van de rechter binnenzijde. De subwoofer uitsparing zorgt ervoor dat lage basfrequenties naar beneden toe kunnen stralen. De deksel is in dezelfde kleur als de kast en is eenvoudig te verwijderen. Bij geen gebruik van de sub ligt deze gelijk met de bodem van de kast. De subwoofer uitsparing is standaard voorzien in elk Just.Bravo tv-meubel en heeft een perfecte pasvorm voor de subwoofer van Sonos en vele andere merken.

Hoogwaardige gasveren en vlakke scharnieren
Voor het soepel openen van de klep en optimaal gebruik kunnen maken van het interieur zonder in de weg zittende scharnieren. Extreem lange levensduur en bewezen technologie. Made in Germany.

Mink® borstels voor de wirwar aan kabels
De zwarte borstels van hoge kwaliteit zijn over de gehele breedte van het meubel aangebracht. Zo verdwijnen op een eenvoudige manier de snoeren van bijvoorbeeld de sfeerlamp, platenspeler bekabeling of de wirwar van kabels wanneer de televisie met zijn voet op het tv-meubel wordt geplaatst. Vervolgens schuif je het tv-meubel compleet tegen de wand, waarna de borstels het geheel mooi afsluiten en stof tegenhouden.

Greepprofiel uit aluminium
Stevig, slank profiel gemaakt van hoogwaardig aluminium met offsets aan de linker- en rechterkant. Gelakt in mat zwart.

Optioneel universele tv-steun
Door de platte, stabiele stalen constructie kan de tv op verschillende hoogtes worden gemonteerd. Dankzij het verwijderbare achterpaneel kunnen kabels onzichtbaar naar binnen worden geleid. Zwart mat gepoedercoat, voor VESA 100×100 tot 600×400, max. belasting 40 kg.

De glascover verbergt de tv-steun en zorgt voor een elegant vooraanzicht. Kleur passend bij de topplaat van het meubel, Eenvoudig te monteren dankzij de klittenbandsluiting.

Optioneel LED-achtergrondverlichting
De LED-achtergrondverlichting, die over de hele breedte van het meubel aan de bovenzijde van de achterwand is gemonteerd, creëert een sfeervolle ambiance. Het warmwitte licht is dimbaar in fijne gradaties. Inclusief aansluitset en afstandsbediening.